Steigerhouten-meubel.nl

Steigerhout tafels

 

1. Steigerhout tafels in uw tuin

 Een steigerhout tafel in uw tuin! Betaalbaar, geeft sfeer en na enkele jaren zou u de tafel kunnen schuren en een ander look geven. Heel veelzijdig dus en gaat lang mee met het juiste onderhoud. Steigerhout tafels in veel modellen mogelijk. Wat dacht u van de steigerhouten tuintafel vierkant voor op uw terras.

2. Steigerhout tafels passen ook in uw huis

Of u nu een landelijke inrichting wilt of een strakke moderne inrichting. Een steigerhout tafel past altijd. Een landelijke tafel met robuuste poten of een wit geverfd onderstel. Of een strak model, eventueel verlijmd, extra geschuurd of helemaal wit geschilderd. U zegt het maar.

3. Steigerhout tafel in uw kantoor

We maken heel veel steigerhout kantoor inrichtingen. Steigerhout geeft meer warmte en sfeer. De traditionele beuken en gelamineerde kantoormeubels zijn vaak saai en kil. Het enige voordeel is dat ze glad en egaal zijn. Maar onze steigerhout tafels blijven meestal mooi recht door het gebruik van goed gedroogd hout. En zit er een spleet in het tafelblad dan is dat mooi opgelost met een matje waar je op kunt schrijven. Ook zijn de steigerhout tafels vaak een stuk goedkoper dan echte kantoormeubels. We hebben zelfs bij bol.com op hun hoofdkantoor diverse tafels en vergadertafels geleverd.

5. Steigerhouten tafels in een restaurant

Ook in veel restaurants en terassen zie je de steigerhouten tafels. Vooral bij de strandtenten aan zee. Met mooie kussens erbij heb je een betaalbare inrichting voor terras of restaurant. Een steigerhouten bar of op maat gemaakte banken passend bij de steigerhout tafels. Dat geeft sfeer.