Steigerhouten-meubel.nl

Onze steigerhout producten

 

1. Steigerhout meubels voor de tuin

Steigerhout meubels worden het meest gebruikt in de tuin. Steigerhouten tuinsets blijven de trend houden. Een steigerhouten tafel met 2 bankjes of 1 bankje en rieten stoelen is erg in trek. De steigerhouten loungemeubels met heerlijke kussens is altijd een trend. Vooral nu mensen weer meer in de tuin willen relaxen. Maar ook een steigerhouten ombouw voor de afval containers of een complete steigerhouten buitenkeuken zijn zeer geliefde meubels.

2. Steigerhout meubels voor in huis

Tegenwoordig worden steigerhout meubels steeds meer in huis gebruikt. Een mooie steigerhout tafel is betaalbaar en kan tegen een stootje. Mooie kasten worden er gemaakt van steigerhout. Een steigerhouten bed. Of een steigerhouten wand in de slaapkamer of woonkamer. De mogelijkheden zijn enorm.

3. Meubels van steigerhout voor uw kantoor

Meubels van steigerhout passen ook in een kantoor. Een stoere vergadertafel van steigerhout of een bureau met ladenkast. Steigerhout is betaalbaar, kan in elke kleur worden geverfd en maatwerk is geen probleem. Het geeft een warme sfeer en is ook goed te combineren met metalen poten en steigerbuizen voor een beetje meer de trend van nu. Daarom steigerhout gaat met zijn tijd mee.

4. Steigerhouten winkelinrichting

Steigerhouten winkelinrichting word ook veel gedaan door ons. We hebben al heel veel winkels mogen aankleden met steigerhout. Een steigerhouten wand, kledingkasten, etagere's voor brood of planten. Een steigerhouten toonbank. Noem het maar op. Bijna alles is mogelijk. Bekijk hier een kleding/fashion winkel compleet ingericht met steigerhout. Een taartenwinkel, bakkerij, kledingwinkel, bloemenwinkel noem maar op. In elke winkel past wel iets van steigerhout. In de taartenwinkel waren het vooral steigerhouten meubels zoals tafels en bankjes en een wand met planken bij de taarten vitrine. In een kledingwinkel hebben we bijna alles van steigerhout gemaakt. De pashokjes, kledingkasten, toonbank en losse decoratie tafels. Bij de bloemenwinkel een toonbank van steigerhout en etagere's van steigerhouten planken om de vazen op te zetten. Bij de bakkerij vooral de toonbank en stellingen van steigerhout waar de broden op liggen.

5. Steigerhouten meubelen in een restaurant

Steigerhouten meubelen om een restaurant in te richten. Steigerhouten eettafels met banken om heerlijk te zitten en uren te kunnen tafelen en relaxen. Steigerhouten bar met steigerhouten lounge meubels en kussens bij bijvoorbeeld de strandtenten aan zee. Een complete steigerhout terras inrichting met tuinsets en banken. Diverse bartafels met steigerbuizen bij een bistro op het terras.