Steigerhouten-meubel.nl

Steigerhout kasten

 

1. Steigerhout kasten

Steigerhout kasten maken wij in diverse modellen en maten. Een kast van steigerhout kun je voor veel doeleinden gebruiken. In de woonkamer, op kantoor, in de slaapkamer of in een winkel. We zijn sterk in maatwerk dus elke steigerhout kast kan geheel naar uw wensen worden gemaakt. Voor particuliere en zakelijke klanten. 

2. Kast van steigerhout voor uw woonkamer.

In uw woonkamer een kast van steigerhout. Er zijn steigerhout boekenkasten met legplanken zonder deuren. Of u zoekt een kast met deuren. We maken ook een steigerhout boekenkast met boven open vakken en juist onder 2 deuren. Het is allemaal mogelijk. We kunnen zelfs een buffetkast maken met glazen deuren. Een steigerhout dressoir valt ook onder kasten, ook deze maken wij in diverse modellen. Met deuren, open vakken of mandjes. En wilt u een industriele look dan maken wij ook kast van steigerhout gecombineerd met metaal.

3. Steigerhout kast voor uw kantoor.

Steigerhout kasten passen prima in een kantoor. Een steigerhout ladenkast om kleine spullen en belangrijke papieren in op te bergen. Een boekenkast van steigerhout voor de klappers en boeken. Een kleine ladenkast voor onder uw bureau. Of een tijdschriften kast. We maken ook alles op maat voor de complete kantoor inrichting. Voordeel van steigerhout is dat je het altijd kunt veranderen of een andere kleur kunt geven. Een steigerhout kast voor uw kantoor geeft ook een warme sfeer.

4. Steigerhout kasten in een slaapkamer.

Ook voor de slaapkamer maken we kasten op maat. Wat denkt u van een steigerhout inloopkast met legplanken. Of een complete inbouwkast met laden en schuifdeuren. Een steigerhout nachtkastje is ook een kast! Een kledingkast of een dressoir van steigerhout. Steigerhout kasten voor de slaapkamer in diverse modellen leverbaar. Ook steigerhout kasten met metaal is mogelijk.

5. Steigerhouten kast op de badkamer

Ook maken we veel kasten voor de badkamers. Dat zijn vaak op maat gemaakte kasten voor de handdoeken, en badkamerspullen. Maar ook de losse steigerhout badkamermeubels met waskommen zijn erg in trek op dit moment. Het geeft sfeer in uw badkamer. Een steigerhouten kast op de badkamer kan goed tegen vocht als u deze behandeld met de nano coating. Vocht trekt dan niet in het hout.