Steigerhouten-meubel.nl

Steigerhout kasten

 

1. Steigerhout kasten

Steigerhout kasten maken wij in diverse modellen en maten. Een kast van steigerhout kun je voor veel doeleinden gebruiken. In de woonkamer, op kantoor, in de slaapkamer of in een winkel. We zijn sterk in maatwerk dus elke steigerhout kast kan geheel naar uw wensen worden gemaakt. Voor particuliere en zakelijke klanten. 

2. Kast van steigerhout voor uw woonkamer.

In uw woonkamer een steigerhout kast. Er zijn steigerhout boekenkasten met legplanken zonder deuren. Of u zoekt een kast met deuren. We maken ook een steigerhout boekenkast met boven open vakken en juist onder 2 deuren. Het is allemaal mogelijk. We kunnen zelfs een buffetkast maken met glazen deuren. Een steigerhout dressoir valt ook onder kasten, ook deze maken wij in diverse modellen. Met deuren, open vakken of mandjes. En wilt u een industriele look dan maken wij ook kasten van steigerhout gecombineerd met metaal.

3. Steigerhout kast voor uw kantoor.

Steigerhout kasten passen prima in een kantoor. Een steigerhout ladenkast om kleine spullen en belangrijke papieren in op te bergen. Een boekenkast van steigerhout voor de klappers en boeken. Een kleine ladenkast voor onder uw bureau. Of een tijdschriften kast. We maken ook alles op maat voor de complete kantoor inrichting. Voordeel van steigerhout is dat je het altijd kunt veranderen of een andere kleur kunt geven.

4. Steigerhout kasten in een slaapkamer.

Ook voor de slaapkamer maken we kasten op maat. Wat denkt u van een steigerhout inloopkast met legplanken. Of een complete inbouwkast met laden en schuifdeuren. Een steigerhout nachtkastje is ook een kast! Een kledingkast of een dressoir van steigerhout.

5. Steigerhouten meubelen in een winkel.

We hebben al veel winkels mogen inrichten. Een taartenwinkel, bakkerij, kledingwinkel, bloemenwinkel noem maar op. In elke winkel past wel iets van steigerhout. In de taartenwinkel waren het vooral steigerhouten meubels zoals tafels en bankjes en een wand met planken bij de taarten vitrine. In een kledingwinkel hebben we bijna alles van steigerhout gemaakt. De pashokjes, kledingkasten, toonbank en losse decoratie tafels. Bij de bloemenwinkel een toonbank van steigerhout en etagere's van steigerhouten planken om de vazen op te zetten. Bij de bakkerij vooral de toonbank en stellingen van steigerhout waar de broden op liggen.